Operations

Overzicht in productie van goederen en diensten

Overzicht in de productie

Alle communicatiekanalen inzichtelijk op een plek

Verlies geen enkel proces of stap in de keten meer uit het oog. Via Trengo is alles inzichtelijk en kan ieder proces gegroepeerd worden. Voeg labels toe, link conversaties aan elkaar en bekijk welke acties er nog genomen kunnen worden.

Als team de kar trekken

Gestructureerd werken in dé team inbox

Door een ticketsysteem te creëren met een echt inbox-gevoel combineert Trengo het beste van twee werelden. Enerzijds behoudt de klant een persoonlijke gesprekservaring via het kanaal van zijn keuze, aan de andere kant is er de structuur van een ticketsysteem. Pak berichten zelf op of wijs ze toe aan een collega: in Trengo is direct duidelijk wie waarvoor de verantwoordelijkheid pakt. Bovendien communiceren collega's eenvoudig onderling tussen de berichten door via interne notities en vermeldingen, zonder dat de klant dit doorheeft. Neem afscheid van interne mails!

Overzicht in de inbox

De kracht van ticketing met een persoonlijke benadering

format_list_bulleted  Working in processes

Pick up, answer and close calls and keep an overview.

group_work  One inbox

One inbox for the entire organization thanks to the teams and employees features.

arrow_forward  Divide tasks

Assign conversations to employees or teams.

fast_forward  Work faster

Automate conversations thanks to handy Rules.

link  One overview

Connect Trengo to your Webshop or CRM system

comment  Choose your channels

Decide for yourself what arrives in the inbox.

Alles efficiënt gestroomlijnd

Mis nooit meer een bericht

Interne vermeldingen worden TO-DO's die afgevinkt kunnen worden zodra de taak is uitgevoerd. Dit zorgt voor een efficiënte onderlinge structuur en creëert overzicht. Bovendien is het ook mogelijk om jezelf te vermelden om zo een persoonlijke TO-DO lijst aan te maken. Er is dan direct duidelijk welke berichten welke acties vereisen voordat de klant wordt beantwoord. Bovendien is het dankzij reminders, favorieten en een handige volg-functie super eenvoudig om een bericht te blijven volgen, zonder dat de inbox overloopt met dubbele berichten.

Bepaal wie wat mag zien

Gehele organisaties werken met Trengo

Door te werken met verschillende teams kan de hele organisatie worden samengebracht in één inbox. Ieder team kan gekoppeld worden aan de communicatiekanalen die voor hen van belang zijn om goed te kunnen werken. Zo komt een Sales-telefoontje niet snel bij een Productontwikkelaar terecht en enkel bij het team Sales. Superhandig: teams kunnen onderling weer berichten aan elkaar toe wijzen, om er zo voor te zorgen dat de klant altijd bij de juiste medewerker terecht komt.

Haal alles uit Trengo

Laat werkelijk alles binnenkomen in onze inbox

Integraties

Bundel krachten in Trengo met populaire apps

Uitproberen 👏

10.000+ bedrijven gingen je voor